Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker info@praktijkmargrietbleeker.nl

Als je over je denken oordeelt, zul je nog meer
gaan denken. Een oordeel is ook een gedachte…

Medewerkers en managers laten pieken in hun functie? Streven naar het hoogste resultaat in jouw sport? De meest effectieve vorm van samenwerking? Er voor zorgen dat medewerkers en managers lekker in hun vel zitten en vooral optimaal presteren?

Dat kan! Ga aan de slag met medewerkers en managers om resultaten te verbeteren. Een gezond brein in een gezond lijf. Open deur? Niet echt! Stress, zorgen, overbelasting, reorganisatie, slechte resultaten zorgen er vaak stap voor stap voor dat medewerkers zich zo langzamerhand slechter gaan voelen en uiteindelijk ook slechter functioneren. Slecht slapen, spanning, continu gevoel van overbelasting kan uiteindelijk zorgen voor burn out.

De kosten voor slecht functionerende medewerkers en managers zijn hoog. Het is absoluut zinvol om er voor te zorgen dat medewerkers zich zo goed mogelijk voelen en inzetten voor hun functie. Dat kan natuurlijk door goede arbeidsvoorwaarden en heldere afspraken voor samenwerking en ondersteuning. Sport en gezonde voeding is eveneens heel belangrijk. Maar ook ontspanning en het vermogen om zorgen los te laten en om te buigen naar positieve energie.

EMDR en Neurofeedback helpt daarbij. EMDR om spanning, stress, angst en gebrek aan zelfvertrouwen om te buigen in een grotere persoonlijke kracht en zelfwaardering. Vergroting van zelfinzicht, stilzetten van negatieve gedachtepatronen en loslaten van negatieve ervaringen geschiedt uitermate effectief tijdens een behandeling met EMDR.

Vergroten van de weerbaarheid tegen stress, verscherping van inzicht en concentratie zodat alertheid en prestaties versterken is mogelijk met Neurofeedback: training van het brein om zo effectief mogelijk te presteren. Veel gebruikt voor en door sporters om op het juiste moment te pieken, maar ook veel gebruikt door (top)managers om met minimale energie een maximale prestatie neer te zetten.

Sporters
Een aparte categorie voor peak performance zijn sporters. Neurofeedback is inmiddels bij verschillende topteams een reguliere trainingsmethode geworden om alertheid, concentratie en piekprestaties te bevorderen. De effectiviteit van het brein wordt vergroot waardoor de signalen naar het lichaam sneller kunnen verlopen. Naast lichamelijke training is brein training een effectief middel om een topprestatie te leveren.


Voor meer informatie of een afspraak: bel of mail gerust.