Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker info@praktijkmargrietbleeker.nl

Als je over je denken oordeelt, zul je nog meer
gaan denken. Een oordeel is ook een gedachte…

Elk individu krijgt in zijn leven te maken met leuke en minder leuke dingen, uitdagingen, kansen, geluk en verdriet. In onze samenleving is het 'normaal' dat je daar altijd goed mee om kan gaan. Soms lukt dat niet meer en is het gewoon 'op'. Zie je het niet meer zitten en 'het' gaat niet meer vanzelf over.

Als je deze situatie herkent is het zinvol om te denken aan individuele begeleiding op een pragmatische manier: wat kan jou helpen om weer vol in het leven te staan? Om weer vertrouwen te hebben in de je persoonlijke kracht en de kansen weer te kunnen pakken. Om in al je rollen (als partner, ouder, medewerker of vriend) jezelf te zijn en te genieten.

Aanpak
Na een uitgebreide intake waarin duidelijk wordt wat je wensen en doelstellingen zijn, bespreken we de aanpak. Deze gaat uit van een aantal gesprekken waarin gebruik gemaakt kan worden van verschillende cognitieve therapie- of coachvormen zoals EMDR, RET en NLP. Het voordeel van deze verschillende vormen is dat ze gericht zijn op het bereiken van een goed resultaat in korte tijd en afgestemd worden op jouw persoonlijke voorkeur zodat je in je eigen tempo resultaten kunt boeken. Na een aantal gesprekken evalueren we en bepalen we het vervolg. In principe duurt de begeleiding niet langer dan 5 - 8 sessies, liefst korter als dat kan.

Het is ook mogelijk om deze begeleiding in jouw vertrouwde omgeving te ontvangen. Persoonlijke begeleiding met on line coaching is dan de oplossing. Meer informatie vind je bij Online coaching.

 

Meer informatie:
coaching kinderen en jongeren

coaching volwassenen