Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker info@praktijkmargrietbleeker.nl

Als je over je denken oordeelt, zul je nog meer
gaan denken. Een oordeel is ook een gedachte…

Welkom in de wereld van je DNA!

Niet het gevolg, maar de oorzaak
Weet je de meest passende manier om gezond te zijn? Weet je hoe je je weer fit kunt voelen, vrij van klachten om onbekommerd datgene te kunnen doen wat je graag zou willen? Weet je hoe je prestaties kunt optimaliseren om het beste uit jezelf te halen? Het antwoord op deze vragen was lang onduidelijk, want niet iedereen is hetzelfde. Een persoonlijk DNA-profiel kan een groot aantal antwoorden geven op deze vragen. Het vinden van dergelijke antwoorden ligt nu ook voor jou binnen handbereik.

Margriet Bleeker werkt met de uitgebreide profielen van GeneCoach. Genecoach is overtuigd van een toekomst waarin voorkomen van ziekte, door passende keuzes op het gebied van voeding, leefstijl en beweging, de normale gang van zaken is geworden. GeneCoach heeft de eigen ervaring en expertise gebundeld met een ‘denktank’ van professoren en PhD’s en daarmee het Personal DNA Profile ontwikkeld. Het resultaat is een persoonlijk boek met de verklaring van ca. 125 genen voor jouw lichaam. Overzichtelijk, helder verwoord en met duidelijke adviezen.

Het proces om tot een DNA analyse te komen is eenvoudig. Afnemen van wangslijmvlies is de basis, na de analyse en het opmaken van het rapport volgt een persoonlijke toelichting met persoonlijk advies van Margriet Bleeker.

De kosten van een persoonlijke DNA analyse bedragen € 549,- excl. consult.

Meer weten? Vraag om nadere informatie.

 

logo genecoach