Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker info@praktijkmargrietbleeker.nl

Als je over je denken oordeelt, zul je nog meer
gaan denken. Een oordeel is ook een gedachte…

Ontstekingsgerelateerde klachten klinkt heel ingewikkeld, maar is heel simpel: alle aandoeningen die te maken hebben met (laaggradige) ontstekingen. Laaggradig wil zeggen dat het lichaam continu in een ontstekingsfase zit. Niet acuut zoals bij een wond, maar een beetje. Dit betekent dat het lichaam wel continu aan het werk moet blijven om de ontstekingen te onderdrukken en dat vraagt energie en grondstoffen.
Ziekten als diabetes, reuma, hart- en vaatziekten en sommige huidproblemen vallen onder de laaggradige ontstekingen. Wereldwijd zijn laaggradige ontstekingen inmiddels een belangrijke doodsoorzaak geworden.

Oorzaken van deze ziekten kunnen liggen in voeding, stress, overbelasting en meer erfelijke aanleg voor ontstekingen. Verstoring van de darmflora, overgewicht en laag energienivo zijn veel voorkomende klachten die ook optreden bij laaggradige ontstekingen.

Om te voorkomen dat u op latere leeftijd veel (ontstekings) klachten krijgt is het van belang om al op jongere leeftijd bewust met uw voedings- en levensstijl om te gaan. Een bio resonantiemeting en orthomoleculair voedingsadvies kan u daarbij helpen.